Publiboda

Buscador
Publiboda

Este es el mapa de ubicación de la empresa: EL PALLOL PASSEIG COMERCIAL (Reus )

Dirección: C/ La Presó, 4 1r2a, Reus, Tarragona, España

Esta empresa se encuentra en nuestros directorios de: Centros Comerciales, España, Tarragona


Anuncio: L'element central que dóna coherència al conjunt és el nou carrer comercial del Pallol, que impulsa un entorn tradicionalment dedicat a les compres i amb un alt valor percebut. Es tracta d'un carrer a dos nivells, planta baixa i planta carrer, però concebuts com un nucli únic al voltant del qual es concentren els diferents establiments. L'element central que dóna coherència al conjunt és el nou carrer comercial del Pallol, que impulsa un entorn tradicionalment dedicat a les compres i amb un alt valor percebut. Es tracta d'un carrer a dos nivells, planta baixa i planta carrer, però concebuts com un nucli únic al voltant del qual es concentren els diferents establiments. Aquest carrer comercial culmina en una plaça de més de 1.000 m2, un espai pensat per acollir usos culturals i d'oci propis del centre i de la pròpia ciutat. En un extrem de la plaça s'ubicarà un bloc que gestionarà l'Ajuntament de Reus. Les 21 botigues de què consta el Pallol completen l'oferta comercial tradicional de Reus i revitalitzen una àrea clau tant per a la ciutat com per als seus habitants. Aquests establiments estan dedicats a l'oci, bellesa, tecnologia, complements, moda i restauració, i compten amb les millors marques. Aquí, els visitants tenen l'oportunitat de comprar, menjar o passar una estona de lleure a qualsevol hora del dia, al mateix temps que gaudeixen del revitalitzat centre històric de Reus.

Centros Comerciales, España, Tarragona. Aquí encontrarás los Centros Comerciales, Grandes Superficies, Grandes Almacenes, Hipermercados, Zonas Comerciales... Lo que buscas a un solo clic.

Guía de bodas en España. Los mayores Directorios de bodas: vestidos de novia, catering, salones, eventos, invitaciones... Todos los países hispanos