Publiboda

Buscador
Publiboda

Este es el mapa de ubicación de la empresa: STOP SELF, S.A. (Palamós)

Dirección: PI de St.joan De Palamós. C/Rafael Savalls 33-34, Palamós, Girona, España

Esta empresa se encuentra en nuestros directorios de: Catering, España, Girona


Anuncio: Stop Self es una empresa familiar estesa fa 25 anys a la Costa Brava. Actualment disposem de 8 locals self-service i 4 que són rostidories i bar-cafeteries. Al polig. Industrial de palamós hi tenim ubicades les cuines centrals, les oficines i la logística per abastir els nostres locals i clients. Us proporcionem la millor relació qualitat-preu del mercat. Si teniu pensat fer algún àpat de germanor, casament, acte multitudinari o simplement algun comiat amb una colla d'amics o qualsevol tipus d'acte demaneu-nos informació, que segur que quedareu bé. Tenim una gran varietat de plats per oferir-vos a un preu molt econòmic i amb la nostra garantia de satisfacció. Envieu-nos la vostra proposta i ràpidament ens posarem en contacte amb vosaltres per polir els detalls.

Catering, España, Girona. Todas las empresas y profesionales más cualificado del Catering para tu Boda, Evento o Celebración. Gastronomía y servicio de Primer Nivel. Calidad y Precio.

Guía de bodas en España. Los mayores Directorios de bodas: vestidos de novia, catering, salones, eventos, invitaciones... Todos los países hispanos